Shkëndija/nëntor/1997

Shkëndija/nëntor/1997

Ballina/nr.9/ Gara Absurdi/ Autori Sylejman Dërmaku/  Ky është artikulli kryesor i nëntorit i cili fillon me trajtimin e protestave paqësore të studentëve po ashtu edhe përplasjet midis rektorit serb dhe studentëve shqiptarë.