Shkëndija/shtator/1997/ Ballina/nr.7

Shkëndija/shtator/1997/ Ballina/nr.7

Një vit pas/ Autor S.Dërmaku/ Artikulli i referohet fillimit të vitit shkollor 1997 një vit pas marrëveshjes mes Rugoves dhe Millosheviqit për lirimin e objekteve. Pas fillimit të vitit shkollor fillimisht u prit një rikthim në objektet e tyre mirëpo ata u rikthyen përsëri në objektet e sistemit paralel si mosbesim ndaj marrëveshjes së arritur.