Shkëndija/maj 1997Ballina/ nr.5

Shkëndija/maj 1997Ballina/ nr.5

Në kushte jonormale/ Autor (nuk dihet)/ Artikulli flet për dhunën sistematike, pushtetin mbi arsimin dhe të gjitha sferat e tjera shoqërore si dhe funksionimi në kushte jonormale të një numri të madh të mediave.