Shkëndija/prill/1997

Shkëndija/prill/1997

Ballina/ nr.4/  3+3 dhe diç tjetër/ Autori S.Dermaku/ Artikulli fokusohet në marrëveshjen për lirimin e objekteve shkollore e universitare, marrëveshje kjo e arritur nga Ibrahim Rugova dhe Sllobodan Millosheviqi.