Rilindja/ Qershor 1989

Rilindja/ Qershor 1989

Për bukë dhe qumësht- një e treta e rrogës/ pa autor/ Paratë që shpenzon një familje katër anëtarësh jugosllave vetëm për të blerë 2L qumësht dhe 2Kg bukë.