Rilindja(për fëmijë)/ Qershor 1989/ ballina/ nr. 898

Rilindja(për fëmijë)/ Qershor 1989/ ballina/ nr. 898

Suksesi i punëtorëve të vegjël/ V. Veliu/ Në këtë artikull shkruhet për suksesin që fëmijët e shkollës fillore “Hasan Prishtina” po tregojnë, për veprimtaritë e lira që po zhvillojnë dhe për punën e palodhshme dhe suksesin e arsimtarit Jakup Haradinaj.