Rilindja/23shtator1986

Rilindja/23shtator1986

T’u ndihmohet më shumë nxënësve e studentëve/Autori:B.Haliti/ Artikulli flet për përmirësimin e kushteve dhe pozitës ekonomike shoqërore te nxënësve dhe studenteve./ Fillim i suksesshëm përkundër vështirësive/Autori:A.Haliti/ Artikulli flet për problemet kryesore qe kane shkollat ne Dragash.