Rilindja/17shtator1986

Rilindja/17shtator1986

Paraqitja e kandidatëve deri më 25 shtator/Autori:B.H/ Artikulli flet për kriteret e pranimit ne konvikte si dhe kushtet e konvikteve/ Kriteret e notimit/Autori:Sh.R/ Artikulli trajton çështjen e vlerësimit nëpër fakultete/ Kushte për studime më cilësore/Autori:Sh.Rexhepi/ Artikulli trajton problemin lidhur me mungesën e pajisjeve laboratorike