Rilindja/15tetor1986

Rilindja/15tetor1986

Standardi i studentëve-sipas hartës/Autori:Nuk dihet/ Artikulli trajton çështjen e bursave dhe dallimin e madhe të bursave për studentë në Kosovë me atë në Slloveni