Rilindja/11shtator1986

Rilindja/11shtator1986

Konkurs/Autori:Nuk dihet/ Artikulli ka te bëjë me konkursin për ndarjen e kredive për studentët e rregullt të shkollave të larta dhe të Fakulteteve për vitin shkollor 1986-1987/ Konkurs i jashtëzakonshëm/Autori:Nuk dihet/ Konkursi lidhur me plotësimin e vendeve të lira në procesin mësimor për vitin shkollor 1986-87