Rilindja/10shtator1986

Rilindja/10shtator1986

Shkolla pret nxënësit e nxënësit shkollën/Autori:Q.A/ Artikulli flet për ndërtimin e shkollës së re në Han të Elezit, por që nxënësit ende vijojnë mësimet ne shkollën e vjetër sepse shkollës së re i mungon kanalizimi dhe ujësjellësi