Rilindja/9shtator1986

Rilindja/9shtator1986

Tekstet dhe mjetet shkollore falas/Autor: Samir Rakaqi/ Ky shkrim i dedikohet dhurimit të librave për fëmijët familjet e të cilave nuk gëzonin status ekonomik të mirë.