Rilindja/5shtator1986

Rilindja/5shtator1986

Një Kapadi i mitur sulmoi një nxënëse/ Autori: A.Sh/ Artikulli raporton mbi një ekses në një shkollë të mesme në Ferizaj, në mes një nxënësi shqiptar dhe një nxënëse të nacionalitetit serb.