Rilindja/4shtator1986

Rilindja/4shtator1986

Tekste dhe Lektura-falas për të gjithë filloristë/ Autori: Q. Hasani/ Artikulli flet për gjendjen në Manastir ku mbi 10 milion dinar atje janë investuar për ndërrimin e librave, dhe është shqyrtuar mundësia për transport falas për nxënës.