Rilindja/2shtator1986

Rilindja/2shtator1986

Mirëdita, Shkollë/ Autori: Nuk dihet/ Ky shkrim i botuar në faqen e fundit iu kushtohet fëmijëve, kryesisht  organizimit të pushimeve verore dhe gjeneratave të para të cilat janë inkuadruar në sistemin e arsimit.