Bota e Re/ prill 1998

Bota e Re/ prill 1998

Kënaqësitë e jetës shkollore po na i vjedhë okupimi barbar/ Jeton A. REXHA/ Ky artikull i jep hapësirë maturantëve të gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë, të cilët tregojnë vështirësitë që ata po hasin si rezultat i koshteve jonormale dhe të këqija gjatë vijimit të mësimit. Disa nga maturantët e intervistuar theksojnë që përkundër kushteve, e rëndësishme për ta është suksesi.