Koha, 30/01/1991, Bllokimi i shkollës ushtarake dhe fakultetit të MP

Koha, 30/01/1991, Bllokimi i shkollës ushtarake dhe fakultetit të MP

Intervistë rreth çështjes së Fakultetit të Mbrojtjes Popullore në Prishtinë. Pse nuk u hap fakulteti I MP edhe pse ishin kryer të gjitha përgaditjet e nevojshme? Tentimet që edhe Kosova të ketë shkollë të mesme ushtarake apo Fakultet të Mbrojtjes, janë bllokuar duke marrë si argument se Kosova nuk ka nevojë për gjëra të këtilla.