Rilindja

Krenar për sukseset e shumta/ Enver Maliqi/ Në këtë artikull tregohet për sukseset e nxënësve në shkollën e Pozhranit, Viti/ Këtë vit shkollor në Komunën e Klinës- 377 nxënës jashtë bankave shkollore/  Mikel Gojani MBIEMRIT/ Ky artikull i dedikohet një problemi shqetësues:...

Për bukë dhe qumësht- një e treta e rrogës/ pa autor/ Paratë që shpenzon një familje katër anëtarësh jugosllave vetëm për të blerë 2L qumësht dhe 2Kg bukë....

Apel studentëve për syçeltësi/ pa autor/ Ky artikull tregon në pika të shkurta mbarëvajtjen e mbledhjes së kryesisë së KU-së dhe LRS-së të Universitetit të Prishtinës, ku këta të fundit u bëjnë apel të gjithë studentëve të Universitetit të Prishtinës të jenë...