Bota e Re

Kënaqësitë e jetës shkollore po na i vjedhë okupimi barbar/ Jeton A. REXHA/ Ky artikull i jep hapësirë maturantëve të gjimnazit "Sami Frashëri" në Prishtinë, të cilët tregojnë vështirësitë që ata po hasin si rezultat i koshteve jonormale dhe të këqija gjatë...

Mbijetimi i shkollimit shqip- një histori në vete/ Muhamet Mavraj/ Në këtë artikull trajtohen vështirësitë me të cilat Kosova kaloi gjatë kohës sa Millosheviçi erdhi në pushtet. Fokus të veçantë i kushtohet periudhës së shkatërrimit të sistemit arsimor shqiptar. [gallery size="medium" link="file" ids="2284,2285"]...