Author: shtepiteshkolla

Numri/ Data : Faqe.7/ Shkëndija , shkurt 1992 Artikulli i përgjithshëm : Bisedë me Hysnije  Geci-Demin, drejtoreshë e konviktit nr.4 në qendrën e studentëve të UP. Nën artikulli kryesor : Konviktet t’u  kthehen atyre që u takojnë. Nën  rubrikë tjetër :  Konviktet  e zbrazta-shqiptare jashtë Bisedoi...

Numri/ Data : Faqe.7/ Shkëndija , shkurt 1992 Artikulli i përgjithshëm : Bisedë me Hysnije  Geci-Demin, drejtoreshë e konviktit nr.4 në qendrën e studentëve të UP....

Numri/ Data : Nr.7 /Viti XXII / Prishtinë / Shkurt 1992 Artikulli i përgjithshëm :  Në Fakultetet  dhe  shkollat  e larta të Universitetit të Prishtinës  Nën artikulli kryesor : Sot  rifillon mësimi  Fotografi me mbishkrim : Vendosmëri e të rinjëve  tanë për  të studiuar  Autor i...

Numri/ Data : Nr.7 /Viti XXII / Prishtinë / Shkurt 1992 Artikulli i përgjithshëm :  Në Fakultetet  dhe  shkollat  e larta të Universitetit të Prishtinës ...

Numri/ Data :  Faqe.10/ Shkëndija , shkurt 1992 Artikulli i përgjithshëm : Odat tona – shkolla  Autor i artikullit : Z. Halili Autor i fotove : E. Bylykbashi ...

Numri/ Data : Shkëndija , shkurt 1992 Artikulli i përgjithshëm : Fakulteti i mjeksisë do të vazhdojë jetën institucionale. Fotografi me mbishkrimin : Mësimdhënësit dhe studentët e Fakultetit të Mjeksisë  kanë forca për të ruajtur  kontinuitetin e punës – Nga e majta në të...

Numri/ Data :  Faqe.4 /  Shkëndija, shkurt 1992 Nën artikulli kryesor : Nuk ka forcë që mund të ndalë arsimin shqip Nën titull : Indinjatë e thellë për krimin në Uçë të Istokut  Autor i artikullit : D.M...