Author: shtepiteshkolla

Riorganizimi i propozuar i Universitetit të Prishtinës parasheh thjeshtë tri pika: votimi me paritet, bllokimi i vendosjes dhe masat e përdhunshme. Sipas shablloneve nacionale, serbët duhet të vendosin për gjithçka; e shqiptarët nëse duan mund t’i aprovojnë vendimet e tyre. Nacionalizimi i...