Author: shtepiteshkolla

Numri/ Data : Faqe.5/ Shkëndija, korrik 1992.   Artikull i përgjithshëm :  Në shkollat fillore dhe të mesme të Kosovës  përfundoi viti mësimor. Nën artikull kryesor:  Përkundër kushteve suksese të mëdha  Autor i artikullit : Z.K...

Numri/ Data : Faqe.5/ Shkëndija, korrik 1992. Artikuj të përgjithshëm :  Punë dhe realitet. Përkundër kushteve suksese  të mëdha. Indeks-çdo i treti maturant....

Numri/ Data : Faqe.3 / Shkëndija, korrik 1992. Artikull i përgjithshëm : Në përfundim  të vitit shkollor të shkollave shqipe në shtetet e Evropës Perëndimore. Nën artikull kryesor : Mësimi plotësues- shkollë kombëtare. Autor i artikullit : Frrok Kristaj...

Numri/ Data : Faqe.3 / Shkëndija, korrik 1992. Artikuj të përgjithshëm :  Mësimi plotësues – shkollë kombëtare. Duhet  rrespektuar të drejtën legjitime të shqiptarëve për vetëvendosje. Domosdoshmëria e reformave në armatë  etj....

Numri/ Data : Faqe.3/ Shkëndija , qershor 1992 Artikulli  i përgjithshëm :  Në prag të përfundimit  të vitit shkollor. Nën artikull kryesor : Nuk u mposht  arsimi shqip  Fotografi  me mbishkrim : Shemsi  Lushaku : Vullneti i popullit nuk ndrydhet  Autor i artikullit: I.Ilazi ...

Numri/ Data : Faqe.3/ Shkëndija , qershor 1992 Artikulli  i përgjithshëm : Gjurmë  të  kohës  Nën artikulli kryesor : Të rruhet  dinjiteti  i  arsimtarit. Autor i artikullit : Z.Kqiku...

Numri/ Data : Faqe.3/ Shkëndija , qershor 1992 Artikujt e përgjithshëm :  Universiteti  i përballoi  rrathët aktual edhe të kohës. Të rruhet dinjiteti  i arsimtarit. Në prag  të përfundimit  të vitit shkollor....