Author: shtepiteshkolla

Vonë kuptova diçka/ Autori Sabit Përvetica/ ky artikull është një rrëfim i një nxënëse anonim flet për një mësuese po ashtu anonim e cila në shumë vështirësi nuk e la profesionin madje edhe në shtëpitë e nxënësve të saj....

Në gjimnazin "Muharrem Bekteshi" përpjekje/ Autorë Sabit Jaha, Vezir Ukaj dhe Sylejman Dermaku/ Artikulli i kushtohet një tryeze të organizuar ku tezat kryesore që u shtruan ishin: Kuadri Arsimor, Planprogramet, Disiplina, Standardi, etj. Ndërsa pjesëmarrësit kryesor ishin Jakup Krasniqi (kryetar i këshillit...

Ballina/ nr.4/  3+3 dhe diç tjetër/ Autori S.Dermaku/ Artikulli fokusohet në marrëveshjen për lirimin e objekteve shkollore e universitare, marrëveshje kjo e arritur nga Ibrahim Rugova dhe Sllobodan Millosheviqi....

Krenar për sukseset e shumta/ Enver Maliqi/ Në këtë artikull tregohet për sukseset e nxënësve në shkollën e Pozhranit, Viti/ Këtë vit shkollor në Komunën e Klinës- 377 nxënës jashtë bankave shkollore/  Mikel Gojani MBIEMRIT/ Ky artikull i dedikohet një problemi shqetësues:...

Për bukë dhe qumësht- një e treta e rrogës/ pa autor/ Paratë që shpenzon një familje katër anëtarësh jugosllave vetëm për të blerë 2L qumësht dhe 2Kg bukë....